Santrumpa VW RNS 510 reiškia radijo ir navigacijos sistemą 510 iš „Volkswagen“. Tai buvo vienas geriausių „Volkswagen“ navigacijos prietaisų 2006–2012 m., O jį pakeitė „Discover Media“ ir „Discover Pro“ navigacijos įrenginiai 2012 m., Išleidus tuomet naują „Golf 7“. RNS 510 buvo sumontuotas „Multivan“, „Caravelle“, Kalifornijoje ir „Transporter“. modelių nuo 2005 iki 2015 m.

Bendroji „VW Navi“ apžvalga

RNS 510 yra 16,5 (6,5 colio) cm ir atsparus jutiklinis ekranas, o tai reiškia, kad jame pateikiamos slėgio komandos. Ekrano skiriamoji geba yra 640 × 480 taškų. Kaip standartą, „RNS 510“ turi kompaktinių diskų grotuvą su MP3 funkcija ir DVD grotuvą, kuris gali leisti filmus tik DVD formatu. Be to, įmontuotas SD kortelės lizdas ir 30 GB kietasis diskas. Pavyzdžiui, jame galima saugoti muziką. Stiprus „RNS 510“ pliusas yra standartinis valdymas balsu, leidžiantis pasirinkti daugybę funkcijų.

Įrenginio funkcijos

VW navigacijos sistemos DVD grotuvas gali atkurti visus filmus DVD formatu ir rodyti juos ekrane. Tačiau keleiviams ir galinėje sėdynėje sėdintiems asmenims žiūrėti filmus vairuojant negalima. Saugumo sumetimais važiuojant ekranas tampa juodas ir girdimas tik filmo garsas, tačiau šią funkciją galima aktyvuoti pas mus www.carmax.lt

RNS 510 taip pat turi eismo ženklų ekraną ir eismo ženklų atpažinimo priemonę transporto priemonėms su daugiafunkcine kamera. Be to, „RNS 510“ siūlo paveikslėlių navigaciją, taip pat importuoja kelionių vadovų duomenis ir specialistus.

Radijo imties zonoje yra FM ir MW.

RNS 510 taip pat turi daugybę sąsajų. Čia galima pasirinkti galinio vaizdo kamerą, daugiafunkcinį vairą, daugiafunkcį ekraną, CD keitiklį arba AUX įvestį.

RNS 510 neturi standartinio „Bluetooth“ ryšio. Tai galima nusipirkti tik perkant naują automobilį, kartu užsisakant mobiliojo telefono paruošimą „Plus“ arba „Premium“ arba įdiegti pas mus www.carmax.lt

Atnaujinimai

Senesniems „Volkswagen“ modeliams galima atnaujinti naujausią programinę aparatinę įrangą. Tokio atnaujinimo privalumai neabejotinai yra tai, kad RNS 510 veikia stabiliau ir sklandžiau bei pridedamos kelios naujos funkcijos. Tai apima, pavyzdžiui, „Climatronic“ ekrano pridėjimą. Vis dėlto nedidelis trūkumas yra tas, kad šie atnaujinimai nėra visiškai nerizikingi, o įrenginys atnaujinimo metu susiduria su klaidomis. Tačiau dažniausiai vis tiek galite grįžti prie senosios versijos.

Be to, galite modifikuoti esamą programinę aparatinę įrangą. Ši modifikuota programinė aparatinė įranga leidžia priimti televizoriaus funkciją, žiūrėti filmus vairuojant ir palaikyti didesnes nei 32 GB SD korteles,